Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тим от Първа лига скочи на роден съдия: Показва съмнително поведение

09 август 2024, 15:08 часа • 681 прочитания

Тим от Първа лига скочи на роден съдия. Става въпрос за вицешампиона на България Черно море, който публикува официална декларация срещу рефера Иво Андреев. „Моряците“ се оплакаха от съдийството му в две техни срещи от миналия сезон, както и в една от настоящата кампания.

От Черно море изтъкнаха три мача

От Черно море изтъкнаха, че Андреев не се е представил на необходимото ниво в двубоите на варненци срещу Етър Велико Търново и Локомотив Пловдив от сезон 2023/24, както и в срещата с Локомотив София от настоящата кампания, на която той бе на ВАР. „Моряците“ са категорични, че не искат повече съдията да получава наряди за техни мачове.

Г-н Борбалан, г-н Джугански, г-н П. Петров, г-н Ст. Алексиев Дълбоко известно ни е, че Съдийската комисия на БФС,...

Posted by ПФК Черно море / PFC Cherno more on Friday, August 9, 2024

„Въпреки „усилията“, подобрение на виждаме“

„Точно Иво Андреев в кратката си кариера в родното съдийство в голям процент от мачовете, в които участваше, показа съмнително поведение. А вземането на грешни решения във важни моменти в мачовете, даваше отражение на крайните резултати и то не само в нашите срещи, а като цяло. Въпреки „усилията“, подобрение не виждаме. Дори напротив. Тенденцията продължава с пълна сила!“, се казва в част от декларацията на Черно море.

Преди дни треньорът на Черно море Илиан Илиев изригна срещу БФС.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес