Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тим от Първа лига привлече капитана на дубъла на Лудогорец

07 юли 2023, 17:08 часа • 1615 прочитания

Отборът на Пирин Благоевград се подсили с 22-годишния полузащитник Велислав Минков. Роденият в Троян футболист напуска дублиращия отбор на Лудогорец, за да заиграе в елитното футболно първенство на България - Първа лига.

Лудогорец се раздели с Велислав Минков

Минков бе капитан на дубъла на Лудогорец през миналата кампания. Той има 84 мача за "орлите". Младият футболист подписа договор за една година с отбора на Пирин, след като преди това бе тестван в контролите на тима от Благоевград.

Велислав Минков в Пирин Благоевград

Пореден нов в Пирин

В четвъртък пък отборът на Пирин се похвали с трансфера на юноша на Базел. Тимът продължава да работи върху лятната си селекция, макар и да е финансово затруднен, след като остана без финансов благодетел след напускането на Пол Белогур.

Скандалите около Пирин Благоевград

Преди дни пък Пирин се оплака, че играчи напускат през "задния вход". Последва нов скандал около клуба, след като стана ясно, че "орлетата" не са предложили нов договор на Марсел Бибишков, с което са пропуснали да вземат поне 800 000 евро от Ювентус за него.

Това твърдение дойде от бащата на Марсел - Крум, а отговорът на Пирин не закъсня. Тимът от Благоевград обвини в "лъжа" Крум Бибишков и му зададе интересен въпрос (подробности четете в линка).

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес