Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Съдията на ЦСКА - Левски: Върху мен няма никакъв натиск, ще дам всичко от себе си

05 октомври 2023, 21:23 часа • 2006 прочитания

Главният съдия на Вечното дерби между ЦСКА и Левски Радослав Гидженов, неговите помощници, както и отговорника за ВАР и неговият асистент дадоха изненадваща пресконференция преди двубоя между двата гранда в събота. Младият рефер сподели, че ще даде всичко от себе си мачът да протече абсолютно нормално и да се коментират само футболните достойнства.

Гидженов допълни, че върху него няма оказван натиск преди мача. Той сподели, че е спокоен, но се опитва да се абстрахира от всичко, което се пише по медиите около срещата. Съдията също така бе категоричен, че очакваната многохилядна публика на Вечното дерби няма да повлия не представянето му, както и това на колегите му, тъй като всеки негов мач е под мониторинг на УЕФА. 

„Това е най-голямото признание за всеки съдия“

Уелтън Иван Турицов Илиян Стефанов Левски ЦСКА

 „За всеки един съдия в България да има възможността на свири Левски - ЦСКА е най-голямото признание. Това е голяма стъпка в моята кариера. В събота ще дам всичко от себе си. С моя екип ще се постараем да се коментират единствено футболните достойнства“.

„В моята глава в момента е, че трябва да се абстрахирам от абсолютно всичко, което се пише по медиите, да си следвам стриктно правилата на играта, инструкциите на УЕФА. Спокоен съм".

"Относно публиката, въпреки че съм на 32 години, съм най-младият международен съдия на България и мисля, че това няма да ми повлияе. Върху мен няма никакъв натиск. Всеки мач, който свиря, е под мониторинг на УЕФА. Всеки мач се анализира, получавам обратна връзка", каза Радослав Гидженов.

Днес пък стана ясно, че ЦСКА най-накрая е получил разрешение за строеж на "Армията".

 

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес