Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Стойчо Младенов си пожела нов финал за ЦСКА 1948 и обяви дали ще се върне в треньорството

03 октомври 2023, 12:27 часа • 1060 прочитания

Оперативният директор на ЦСКА 1948 Стойчо Младенов говори пред медиите след края на жребия за 1/16-финалите на турнира за Купата на България. Екзекутора на Ливърпул си пожела тимът да достигне до нов финал за отличието, а също така разкри дали ще се върне в треньорската професия.

Стойчо Младенов бе категоричен, че ЦСКА 1948 не трябва да подценява първия си съперник за Купата – Марица Пловдив. Бившият нападател също така допълни, че многото нови футболисти при „червените“, както и честите треньорски смени са се отразили негативно на старта на отбора през този сезон.

Коментарът на Младенов за жребия за Купата

„Добър жребий, с уважението към противника, надявам се да излезем победители. Амбициите са отново да играем финал за Купата на България, а защо не и да спечелим. В този финал, който загубихме, липсваше опит и напрежението оказа влияние. С по-големия опит се надявам да се представим по-успешно“.

ЦСКА 1948

„Всяко подценяване е гибелно, трябва да се отнесем сериозно, защото противникът никак не е лек. Ние сме максималисти, който не издържа на напрежението, значи няма място в нашия отбор”.

„ЦСКА 1948 не започна добре сезона“

„Не тръгнахме добре сезона, но се надявам да завършим по-добре от миналия сезон. Взехме много нови футболисти и им е нужно повече време за адаптация. Честата смяна на треньорите влияе върху психиката на играчите и в спортно-техническата част. На всеки треньор му е необходимо време“.

ЦСКА ЦСКА 1948 Бирсент Карагарен Тибо Вион

Ще се върне ли Стойчо в треньорската професия

„Никога не казвай никога, но аз приключих с треньорството. Знам с какво неуважение се отнасят собствениците към треньорите, не бих си причинил тази болка отново. Институцията треньор трябва да се узакони, заболя ме устата да казвам тези неща. Треньорът в България е едно нищо“, обяви Екзекутора на Ливърпул.

Ето и пълния жребий за турнира за Купата на България.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес