Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Стоичков скърби за Илия Вълов: Ти беше едно от най-големите сърца в българския спорт!

13 юли 2024, 13:35 часа • 1042 прочитания

Легендата на българския футбол Христо Стоичков прие тежко новината за кончината на своя бивш съотборник в ЦСКА Илия Вълов. Както е известно, днес двукратният шампион с „червените“ почина внезапно на едва 62-годишна възраст.

Вълов си отиде от този свят във врачанската болница, където вчера е претърпял операция на става. Христо Стоичков използва социалните мрежи, за да се прости със своя съотборник и приятел и си припомни славни мачове на двамата с екипа на ЦСКА.

„Никога няма да бъдеш забравен“

Ти беше едно от най-големите сърца в българския спорт!🖤🖤🖤 Истински приятел във всичко! За България и за ЦСКА ще останат...

Posted by H8S Hristo Stoitchkov on Saturday, July 13, 2024

„Ти беше едно от най-големите сърца в българския спорт! Истински приятел във всичко! За България и за ЦСКА ще останат незабравими мачовете с Панатинайкос, Рода, Барселона, Марсилия, Спарта...“.

„Заедно накарахме всички „червени“ фенове да се гордеят с полуфинал в КНК и четвъртфинал в КЕШ! Никога няма да забравя как хващаше дузпите в Керкраде! Почивай в мир, Илия Вълов! Никога няма да бъдеш забравен!“, написа Камата.

Вчера Стоичков поздрави Димитър Пенев по случай неговия 79-ти рожден ден.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес