Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Стипич след издънката на ЦСКА: Искам да станем шампиони, не съм уточнявал кога (ВИДЕО)

17 август 2024, 21:40 часа • 2567 прочитания

Старши треньорът на ЦСКА Томислав Стипич не скри разочарованието си от издънката на "армейците" срещу Славия в двубой от петия кръг на efbet Лига. Специалистът, който бе останал без глас, заяви, че е дошъл в клуба, за да стане шампион, но не е уточнявал кога. Хърватинът с германски паспорт разкри за контузия на Георги Чорбаджийски.

Стипич щял да става шампион с ЦСКА, ама не е уточнявал кога

"За първото полувреме можем да кажем, че не бяхме на ниво. Съжалявам за гласа ми, че го няма, но крещях на отбора да играе по-добре и исках да ги подтикна към промяна. Искам да благодаря за обръщението към мен, че се обръщате с „господин Стипич“. Уважавам това. Нямахме стабилност през първото полувреме в двете фази на играта, но през втората част това се промени и бяхме компактни", започна Стипич след загубата на ЦСКА от Славия.

ВАР-ът на Actualno

Стипич щял да върне ЦСКА на пътя на успеха

"Не е имало подценяване, със сигурност. Причините за резултата са съвсем други, но предпочитам това да остане между мен и играчите. На първо място искам да заявя на 100 процента, че ще променим тази ситуация и ще върнем ЦСКА на пътя на успеха. Става въпрос на тактика, променихме някои неща в нашия отбор и затова са промените", продължи специалистът.

Треньорът е уверен, че догодина "армейците" са в Европа

"Ситуацията с Чорбаджийски е следната – има дефект на минискусите на двата крака. Имаше проблем с единия, бе опериран, но има болка в другия. Трябва да обърне внимание на проблема. Съжалявам, че не ви информирах по-рано, но забравих. Не знам колко ще отсъства, не съм лекар, може би няколко седмици или 1-2 месеца. Догодина ще играем в Европа, сигурен съм. Дошъл съм да стана шампион с ЦСКА. Не съм уточнявал кога ще стане, но причината да съм тук е да взема титлата с отбора", завърши Томислав Стипич.

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес