Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Станислав Генчев: Има запитвания за играчи на Левски, но няма офета, която да ни задоволява

01 август 2024, 17:09 часа • 830 прочитания

Треньорът на Левски Станислав Генчев говори пред медиите преди утрешния мач на „сините“ срещу Локомотив Пловдив. Специалистът разкри, че има запитвания за играчи на тима, но за момента няма оферта, която да удовлетворява клуба и поради тази причина е малко вероятно да се стигне до продажба на някой от футболистите.

Станислав Генчев също така сподели, че очаква неговият отбор да победи Локомотив Пловдив утре. Той очаква много труден мач срещу добре организиран тим, но е убеден, че играчите му са по-качествени и ще се поздравят с трите точки.

„Сега не гледаме за привличането на нови играчи“

Левски

„Има запитвания за доста наши играчи и това е най-нормалното нещо, но конкретна оферта, която да ни задоволява, няма. Селекцията винаги е отворен процес, зависи каква оферта ще дойде. Ако получим видим, че играч е много над нивото на нашите, ще опитаме да го привлечем. Сега не гледаме за привличането на нови футболисти“.

„Доста от футболистите вдигнаха нивото, но станахме доста като бройка и може да продадем или преотстъпим някой. За мен е важно отборът да е подреден добре. Локомотив Пловдив има добър треньор, организиран отбор, но вярвам в способностите на моите футболисти и съм сигурен, че ще победим“, обясни Генчев.

По-рано днес стана ясно, че бивш директор на Левски е дал клуба на съд.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес