Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Спряган за сигурен нов в ЦСКА чака оферта от родния си клуб

09 септември 2024, 15:59 часа • 1941 прочитания

Спряган за сигурен нов в ЦСКА чака оферта от родния си клуб. Става въпрос за централния защитник Лиъм Купър. Както е известно, бившият капитан на Лийдс е свободен агент като наскоро се появиха информации, че той вече се е договорил с „армейците“ и ще премине в тима на Александър Томаш.

Лиъм Купър е израснал в академията на Хъл Сити

Купър обаче все още не е обявен за ново попълнение на ЦСКА. Причината е, че той чака оферта от родния си клуб Хъл Сити. 33-годишният шотландец е роден в английския град Кингстън ъпон Хъл и израства именно в академията на „тигрите“. След това той е част от първия тим в продължение на пет години, в които обаче няколко пъти е отдаван под наем.

Лиъм Купър

Купър бе забелязан заедно със собственика на Хъл Сити

Сега Купър се надява, че ще получи предложение от Хъл да се завърне в тима. Той дори бе забелязан на мач на отбора като бе седнал в ложата - до собственика на клуба. Ако в следващите дни централният бранител не получи оферта от отбора от Чемпиъншип, то той най-вероятно ще се озове в ЦСКА.

По-рано днес се появиха информации, че Александър Томаш ще изгони звезда на ЦСКА, както и младежки национал на България.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес