Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Спартак Варна – ЦСКА: Кога и къде да гледаме битката между „соколите“ и „армейците“?

03 август 2024, 07:00 часа • 1626 прочитания

Спартак Варна приема днес ЦСКА в мач от третия кръг на Първа лига. „Соколите“ са новак в елита, но стартираха по отличен начин шампионата и ще искат да затвърдят добрите впечатления срещу „армейците“. Тимът на Томислав Стипич пък все още търси оптималната си форма, но е готов да си тръгне с трите точки от гостуването във Варна.

Спартак – ЦСКА: Начален час и ТВ

Спартак Варна започна по доста убедителен начин сезона в Първа лига. В първия кръг тимът на Александър Томаш се наложи с 2:0 като гост на Хебър Пазарджик. Във втория пък стигна до равенство 2:2 при визитата си на ЦСКА 1948.

ЦСКА пък стартира кампанията със загуба с 0:1 от Лудогорец в Разград. В следващия си мач момчетата на Томислав Стипич победиха Хебър с категоричното 3:1. „Червените“ ще трябва да гонят задължителна победа във Варна, ако искат да не изостават от лидерите в класирането.

Спартак Варна

В колко часа започва Спартак – ЦСКА?

Двубоят между Спартак Варна и ЦСКА е първи в днешната програма на Първа лига. Срещата стартира в 19:00 часа. Мачът ще се състои на стадиона на варненци - „Коритото“, който вече е разпродаден. „Червените“ обаче няма да могат да се радват на подкрепата на своите фенове, тъй като са наказани.

Коя телевизия ще предава Спартак – ЦСКА?

Мачът между Спартак и ЦСКА ще бъде предаван пряко по телевизията. Каналът, който ще излъчва срещата е Диема спорт. Ако нямате възможност да гледате сблъсъка, то може да проследите Спартак Варна – ЦСКА НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Очаква се в мача със Спартак новото попълнение на ЦСКА Джейсън Лококи да получи шанс за изява, въпреки че не е в оптимално състояние.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес