Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Собственикът на Спартак: Чувствам се предаден от Томаш, обещах 100 000 лева премия срещу ЦСКА

28 август 2024, 22:42 часа • 6656 прочитания

Собственикът на Спартак Варна - Павлин Николов, даде своето мнение за преминаването на треньора Александър Томаш в ЦСКА. Силният човек в клуба призна, че се чувства предаден, но разбира специалиста, чиято мечта е да бъде наставник на "армейците". Николов разкри за солидна премия, която е обещал на футболистите си през 2023 година именно срещу столичния гранд.

Павлин Николов се чувства предаден

"Вчера бях много афектиран, че иска да си тръгне, но днес гледам философски на нещата. Въпреки че постъпката му е некоректна и се чувствам предаден, ЦСКА все пак е неговата детска мечта и го разбирам. Винаги говорихме с него по два, три пъти преди мач, питах го как са момчетата, имат ли нужда от нещо. Всичко беше наред. В неделя ми каза, че е концентриран изцяло върху мача с Левски и мисли само за него, но после реши друго", заяви Николов пред Gong.bg.

ОЩЕ: Кой ще наследи Александър Томаш в Спартак Варна: Спрягани за ЦСКА са фаворити

ВАР-ът на Actualno

С кой отбор Томаш щеше по-рано да вдигне титла?

"Той, разбира се, има голяма заслуга за успешната селекция и за успешния ни старт, няма как това да му отрече. Когато ми каза, че си тръгва, каза, че го прави, защото иска да вдига Купи. Кой знае обаче, ако беше останал при нас, можеше и тази мечта да му се сбъдне по-рано", допълни той.

В Спартак обещали 100 000 лева премия срещу ЦСКА

"Категоричен съм, че никой от футболистите няма да напусне, а поредните двама нови идват скоро. Селекцията при нас остава отворен процес. Ако ме питате дали ще има завишени премии за успех срещу Левски, нека те да ще си свършат работата, а после със сигурност ще останат доволни. Предварително не искам да говоря, тъй като през пролетта на 2023 година, когато гостувахме на ЦСКА, обещах 100 000 лева отборна премия, но въпреки че играхме добре, изгубихме с 0:1...", разкри собственикът на Спартак Варна.

ОЩЕ: Сагата официално приключи! ЦСКА има нов треньор (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес