Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Собственикът на ЦСКА лично уговорил Томаш да поеме тима

29 август 2024, 10:23 часа • 933 прочитания

Ръководството на ЦСКА представи снощи новия треньор на тима Александър Томаш. Бившият защитник застана начело на „армейците“, след като досега водеше сензацията в Първа лига – Спартак Варна. Младият специалист наследява при „червените“ тоталното разочарование Томислав Стипич, който бе освободен от поста си в началото на седмицата.

Сагата около Александър Томаш приключи

Пристигането на Томаш в ЦСКА обаче не бе никак лесно, тъй като собственикът на Спартак Павлин Николов първоначално не искаше да го пусне. „Червените“ обаче се възползваха от освобождаваща клауза в договора на своя юноша, която е на стойност около 250 хиляди лева. Заедно с Томаш в ЦСКА акостира и неговия щаб – Константин Мирчев, Христо Колев – Бащата и Тодор Кючуков.

Александър Томаш се завърна в редиците на “армейците”, а с него у дома се завръщат и Константин Мирчев, и Тодор Кючуков! Христо Колев също е в щаба им, а Илиян Митрев остава и в новия треньорски състав като кондиционен треньор. Желаем им успех и победа още в петък ! 🔥 ℹ️Предвид кратките срокове за подготовка преди мача, представянето на новия ни треньор ще бъде следващата седмица. Ще ви уведомим допълнително за подробностите.

Posted by CSKA Sofia FC on Wednesday, August 28, 2024

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: ЦСКА не е в плен, а в смъртоносна хватка

Папазки и Томаш са имали 3-часова среща

Колегите от „Тема спорт“ пък съобщиха, че лично собственикът на ЦСКА в сянка Валтер Папазки е уговорил Александър Томаш да поеме тима. Двамата са имали тричасова среща в неделя, на която треньорът е представил своята визия за развитието на „армейците“.

Александър Томаш получава голяма власт в ЦСКА

Папазки пък е обещал на Александър Томаш, че ще получи голяма спортно-техническа власт в тима, както и картбланш да работи и да развива отбора по начина, по който той иска. Все още обаче не е ясно дали младият специалист ще изведе „червените“ в утрешния мач срещу Ботев Пловдив или тимът ще бъде воден от наставника на дубъла Владимир Манчев.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес