Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

След 9 години е време за "Довиждане!": Капитан напусна елитен клуб

21 юни 2024, 14:56 часа

Капитанът на Локомотив София Красимир Милошев напуска отбора на "столичните железничари" след 9 години и 168 мача с първия тим. 24-годишният полузащитник е с изтичащ договор и по всяка вероятност ще продължи кариерата си в чужбина.

Реклама

Честта да бъдеш капитан на Локо София

Халфът използва официалната фейсбук страница на столичния клуб, за да благодари на публиката, на ръководството и на съотборниците си за времето в "Надежда": "След 9 години дойде време да кажа "довиждане" на моя любим отбор. Отбор, благодарение на който израснах не само като футболист, а и като човек. Отбор, който даде старт на кариерата ми и ми позволи да разкрия потенциала си. За мен беше чест да имам възможността да бъда капитан на този велик отбор", започна Милошев своето обръщение.

ОЩЕ: Левски развързва кесията за класен халф - Краев 2.0

ВАР-ът на Actualno

Краси Милошев поема към Катар

"Искам да благодаря на всички мои съотборници, които бяха винаги до мен и ме подкрепяха през тези години. Благодаря на собственика Иван Василев за предоставената възможност и за вярата в мен. Благодаря и на всички фенове, които бяха непрестанно до нас и ни подкрепяха във всеки един мач. Локомотив остава отборът в моето сърце. Отборът, който ме научи на всичко, което мога днес и ми показа какво е да си част от червено-черната магия", завърши той.

По неофициална информация на БТА Милошев ще продължи кариерата си в Близкия Изток и по-точно в първенството на Катар. В същото време бивш левскар се събра с бивш цесекар във Варна (подробности четете в линка).

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес