Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Сираков, Генчев, Боримиров: Силно ВИДЕО от съблекалнята на Левски след победата над ЦСКА

19 октомври 2024, 23:21 часа • 1114 прочитания

Левски публикува емоциално видео от съблекалнята на отбора след голямата победа над ЦСКА във Вечното дерби в Първа лига. "Сините" се наложиха с 1:0 след късен гол на Кристиан Макун, а успехът бе постигнат пред погледа на близо 17 000 "сини" привърженици на стадиона и общо близо 27 000 фенове на двата отбора.

Наско Сираков даде прегръдка на всеки футболист на Левски

След мача в съблекалнята влезе и мажоритарният собственик Наско Сираков, както и изпълнителният директор Даниел Боримиров. Сираков премина покрай всички играчи, за да ги прегърне и поздрави за успеха. Боримиров пък изнесе кратка реч пред играчите, за да ги поздрави и мотивира занапред.

Наско Сираков и Станислав Генчев

Станисалв Генчев и Даниел Боримиров изнесоха пламенни речи

Пламенна реч произнесе и старши треньорът Станислав Генчев, който възнагради футболистите с почивен ден в неделя. Играчите на Левски ще подновят тренировки в понеделник, за да започнат подготовка за следващия мач срещу Берое на стадион "Георги Аспарухов" в петък.

По-долу може да видите емоционалното видео от съблекалнята, а преди това пък Алекс Колев разпя публиката на Левски с рефрен срещу ЦСКА (ВИДЕО)

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес