Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Сираков: Дай Боже филмът за Гунди да мотивира играчите! Генчев: Трябва да следваме примера на Аспарухов

09 октомври 2024, 22:04 часа • 471 прочитания

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков и старши треньорът на "сините" Станислав Генчев говориха пред медиите на влизане в "Арена София" за премиерата на филма “Гунди - Легенда за любовта”. Двамата са уверени в положителното влияние на прожекцията върху футболистите на столичния гранд.

Сираков и Генчев за “Гунди - Легенда за любовта”

"Истината е, че и аз не съм съвременник на Гунди. Очаквам с нетърпение да гледам филма в интерес на истината. Отсега съм развълнуван и разчувстван. Надявам се да отговори на очакванията на цялата синя общност. Филмът да мотивира футболистите на Левски още повече ли? Дай боже, дай боже! Не съм недоволен от тяхната мотивация. Мисля, че са достатъчно мотивирани. Така че да продължават в същия дух", каза  Сираков.

ОЩЕ: "Гунди бе извънредно интелигентен, велик футболист, велик българин!"

ВАР-ът на Actualno

“От доста време говорим, че предстои да видим един филм за един велик българин и човек който е ставил следа за поколения напред. Винаги съм казвал на футболистите, че трябва да следваме неговия пример и да бъдем не само добри спортисти, но и хора за пример. Сигурен съм, че филмът ще им повлияе положително, за да видят какви хора са носили синята фланелка, да могат да играят по-добре и да радват хората по трибуните”, заяви Генчев.

ОЩЕ: Филмът за Гунди: Очакван от милиони, обречен на успех

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес