Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Шеф в Лудогорец: Текпетей остава, няма да се разделяме с никого

14 февруари 2023, 21:46 часа • 1315 прочитания

Спортният директор на Лудогорец Георги Караманджуков взе отношение по темата с евентуалния трансфер на Бърнард Текпетей. Както е известно преди дни се заговори за сериозен интерес към крилото от страна на Динамо Загреб и Шахтьор Донецк. Един от шефовете на родния шампион обаче е категоричен, че офанзивният футболист не се продава и допълни, че разградчани нямат намерение да се разделят с основните си играчи.

Босът на „орлите“ призна пред колегите от „Дарик радио“, че доста големи отбори в Европа следят представянето на Текпетей, който напоследък играе на много високо ниво. Той сподели, че за момента Лудогорец не възнамерява да се разделя с някои от най-добрите си играчи, въпреки добрите финансови условия, които се предлагат.

“Истината е, че има сериозен интерес за Бърнард Текпетей. Той направи много силна година и неслучайно бе избран за най-добър чужденец в България. На този етап няма да бъде продаден. Винаги съм казвал, че в Лудогорец всеки идва и това е част от неговата стъпка в неговата кариера".

"Радвам се, че силната му пролет и есента, която също му беше на високо ниво, се виждат от много сериозни грандове. Те го харесват и желаят, дават много добри пари, но категорично на този етап няма да се разделим. С никого няма да се разделяме”, каза Караманджуков.

Той също така коментира и информацията, че тимът иска да привлече играча на Интернасионал Кайо Видал.

“В Лудогорец, когато всичко е факт, тогава информираме. Наблюдаваме няколко футболисти. До 28-ми февруари, има доста време. Не изключвам, че е възможно да се подсилим на определени позиции”

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес