Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Саша Илич задраска защитник с дебелия флумастер

10 май 2023, 09:21 часа •
Реклама

Треньорът на ЦСКА Саша Илич задраска защитник на тима с дебелия флумастер. Става въпрос за левия краен бранител Брадли де Нойер. Сърбинът е крайно недоволен от несериозното отношение на нидерландеца, като това е основната причина той да бъде замразен и да отпадне от сметките на младия специалист.

Според колегите от „Тема спорт“ има голяма вероятност Брадли де Нойер да е изиграл последния си мач за ЦСКА. 25-годишният защитник не се е появявал на терена от дербито с Левски, в което направи дузпа в последните минути на срещата. Тогава обаче Густаво Бусато успя да поправи грешката му, след като спаси удара на Ивелин Попов.

Брадли де Нойер

Освен от несериозното отношение на Де Нойер, Саша Илич е недоволен и от факта, че в доста мачове той носи повече вреда на „армейците“, отколкото позитиви. До момента той бе гонен от игра на два пъти, а в три случая заради него бе отсъждана дузпа срещу ЦСКА.

На „червените“ им предстоят пет много важни мача до края на шампионата, но въпреки това Илич е решен да не разчита на 25-годишния футболист. На негово място в момента играе Тибо Вион.

Без Де Нойер онзи ден ЦСКА разгроми Ботев Враца.

 

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес