Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Сагата продължава: Апелативната комисия към БФС уважи жалбата на ЦСКА за Вечното дерби с Левски

26 август 2024, 18:35 часа • 5327 прочитания

Сагата около предстоящото Вечно дерби между Левски и ЦСКА продължава с пълна сила. Както е известно, мачът трябваше да се състои през уикенда 14-15 септември на Националния стадион „Васил Левски“. Съоръжението обаче няма да е на разположение, тъй като на 14-ти ще има концерт на Андреа Бочели.

ЦСКА не иска мачът да е без фенове на гостите

Поради тази причина от Спортно-техническата комисия към БФС взеха решение дербито да бъде преместено на стадиона на Левски - „Георги Аспарухов“, и то без гостуващи фенове. Това не се хареса на ръководството на ЦСКА и „червените“ и те обжалваха пред Апелативната комисия към централата.

ЦСКА Левски Улаус Скаршем Вендерсон Цунами

Насрочиха финално заседание

Днес Апелативната комисия уважи жалбата на ЦСКА и свикаха заседание на 29 август от 10:00 часа. На него ще присъстват всички замесени в този мач страни. Именно след края на въпросното заседание ще бъде взето окончателното решение кога и къде ще се проведе Вечното дерби между Левски и ЦСКА.

Ръководството на ЦСКА пък продължава да търси нов треньор, след като по-рано днес стана ясно, че собственикът на Спартак Варна слага прът в колелата на "червените".

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес