Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Разпадът продължава: Треньорите в ДЮШ на Локомотив Пд напускат в знак на подкрепа към Крушарски

25 септември 2024, 16:00 часа • 484 прочитания

Разпадът в един от емблематичните български клубове – Локомотив Пловдив, продължава с пълна сила. Днес треньорите от школата на „смърфовете“, както и служителите в ДЮШ обявиха, че подават молби за напускане в знак на подкрепа към собственика на клуба Христо Крушарски.

Трусовете в Локомотив Пловдив нямат край

Както е известно, вчера стана ясно, че всички членове на Борда на директорите на Локомотив Пловдив са подали оставки. Причината е – насъбралото се напрежение около представянето на тима в последните седмици. Оставка подаде и спортния директор Илко Пиргов. По-рано днес пък собственикът на „черно-белите“ Христо Крушарски обяви, че спира заплатите в клуба, иска 5 милиона лева и слага точка на този проект.

Posted by Lokomotiv Plovdiv on Wednesday, September 25, 2024

Работещите в школата подкрепиха Крушарски

Веднага след новината за спирането на заплатите в Локомотив треньорите и служителите в детско-юношеската школа на клуба излязоха с официална позиция. В нея те са категорични, че ще подадат молби на напускане в знак на подкрепа към Христо Крушарски. Работещите в школата също така разкриха, че за да се издържа ДЮШ на тима са необходими около 70 хиляди лева на месец.

Онзи ден от Локомотив Пловдив въведоха 8-часов работен ден за треньора Любослав Пенев и неговите помощници.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес