Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Проблеми за Томаш: Куп контузени в ЦСКА преди мача за Купата

27 октомври 2024, 17:42 часа • 459 прочитания

Старши треньорът на ЦСКА Александър Томаш трябва да се справя със сериозни кадрови проблеми за мача на "армейците" срещу Добруджа от първия кръг на Купата на България. Специалистът по всяка вероятност няма да може да разчита на Браян Кордоба и Густаво Бусато. Мика Пинто, Джейсън Локило, Зюмюр Бютучи и Аарон Исека също са под въпрос.

Половин дузина контузени в ЦСКА

На своя официален уебсайт "червените" съобщават, че са подновили тренировки на клубната база в Панчарево. Заниманието включвало различни упражнения за комбинативност и скоростна техника, както и двустранна игра. Столичани ще се изправят срещу Добруджа в Добрич на 29 октомври (вторник) от 13:30 часа за Купата на България.

ОЩЕ: Поредна рокада в ЦСКА: Разчистват хора на Стипич заради слабата физическа подготовка

ВАР-ът на Actualno

"Защитникът Браян Кордоба продължава да се готви на облекчен режим и няма да е на разположение за следващия двубой. По същия начин са Мика Пинто и Джейсън Локило, които получиха мускулни контузии в последния шампионатен мач. С тима не се готви още и Густаво Бусато, получил тежка травма срещу Ботев (Враца), както и Зюмюр Бютучи, който още не е възстановен от вирусно заболяване. Аарон Исека също продължава да лекува контузия в коляното.

ОЩЕ: #ЗАЕДНОЗАЕМО: Футболната общност се обединява в подкрепа на млад талант (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес