Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пореден защитник се сбогува с ЦСКА

20 юни 2024, 21:44 часа • 2982 прочитания

Пореден защитник се сбогува с ЦСКА. Става въпрос за централния бранител Мено Кох, който по време на престоя си у нас дори стигна до капитанската лента на „армейците“. Както е известно, договорът на нидерландеца с „червените“ изтече и не бе подновен.

Мено Кох използва една от социалните мрежи, за да благодари на всички в клуба за последните 3,5 години. Той не спести похвалите си и за феновете на българския гранд и подкрепата им към отбора. Нидерландецът също така е убеден, че съвсем скоро „армейците“ ще триумфират с титлата в Първа лига.

„Никога няма да забравя времето си тук“

„Благодаря ЦСКА София!! Искам да благодаря на всички за изминалите 3,5 прекрасни години в София. Благодаря на всички мои съотборници, треньорите, медицинския екип и персонала. И, разбира се, благодаря на нашите невероятни фенове, които ме удивляваха всеки мач с невероятната си подкрепа у дома и навън“.

„ЦСКА и София винаги ще имат специално място в сърцето ми и никога няма да забравя времето си тук. Пожелавам на ЦСКА София всички успехи занапред и ще празнувам следващата спечелена титла, която съм сигурен, че ще дойде скоро. Всичко най-добро. Само ЦСКА“, написа Кох.

Преди десетина дни национал на Люксембург си взе "довиждане" с "червените".

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес