Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пореден нов в ЦСКА 1948: Северномакедонец подписа с "червените" (СНИМКА)

21 август 2024, 17:21 часа • 570 прочитания

Ръководството на ЦСКА 1948 продължава с лятната селекция. "Червените" подписаха с младия футболист от Северна Македония Стефан Ристовски. Сделката се осъществява в продължение на клубната политика за развитие на таланти.

Стефан Ристовски е новото попълнение на ЦСКА 1948

Ристовки е роден на 26 декември 2005 година в Северна Македония и играе като полузащитник. Юноша е на Работнички (Скопие), както и юношески национал на своята страна. "Привличането на Ристовски е още един силен ход на ЦСКА в усилията да се подсили отборът с млади и обещаващи таланти. Вярваме, че с неговите качества и стремеж за развитие, той ще допринесе значително за успехите на клуба", пишат от ЦСКА 1948.

ВАР-ът на Actualno

Само преди дни тимът от Бистрица представи 23-годишния национал на африканската държава Нигер Кайру Амустафа, който ще трябва да помогне на ЦСКА 1948 да подобри формата си. В последния кръг от Първа лига отборът на Валентин Илиев не успя да победи Локомотив София, а дори беше близко до поражение.

🔴✍🏻 Юношески национал на Северна Македония се присъедини към ЦСКА! 📲 Повече информация прочетете тук 👇🏻 https://shorturl.at/EwE0U ДОБРЕ ДОШЪЛ, СТЕФАНЕ! ❤️

Публикувахте от ЦСКА 1948/ CSKA 1948 в Сряда, 21 август 2024 г.
Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес