Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

От ЦСКА след краха в Кърджали: Предстои тежка вечер, ще има сериозни промени!

24 август 2024, 22:35 часа • 2819 прочитания

Двамата изпълнителни директори на ЦСКА Филип Филипов и Стоян Орманджиев поотделно заявиха, че се готвят "сериозни промени" в клуба след поредната загуба на отбора. "Червените" отстъпиха на Арда в Кърджали, като по този начин допуснаха четвърто поражение в първите си пет мача от новия сезон.

Томислав Стипич почти със сигурност си тръгва от ЦСКА

"Срам. Това не може да бъде ЦСКА. Ще има промени, сериозни, казах го и на футболистите. Това не е ЦСКА, това не може да е ЦСКА. Ще ги премислим нещата и дали ще е утре, или понеделник, ще има реакция и промени. Нека да отшуми малко напрежението. Просто искам на свежа глава да кажем промените. Ще има сериозни промени. Нека да преспим. Ще има реакция", заяви Филип Филипов.

Търпението на ръководството на "червените" се изчерпва

"Искам да се извиня на нашите фенове, те не заслужават това нещо. За пореден път се извиняваме и няма реакция. Предстои ни тежка вечер. Трябва да има химия между треньор и играчи. Стипич дойде тук за това. Такова нещо не се вижда. Ще го изкоментираме и с Филип Филипов. Не съм привърженик на спешните решения, но и нашето търпение се изчерпва", каза Стоян Орманджиев, като намекна, че Томислав Стипич ще бъде уволнен.

ОЩЕ: Томислав Стипич: Не знам дали оставам в ЦСКА, но се надявам на нов шанс (ВИДЕО)

ВАР-ът на Actualno: ЦСКА е в плен на посредствеността

Сълзи в очите на играчите на ЦСКА след загубата от Арда

"Футболистите се опитват да изпълняват на максимум указанията. В някои от тях видях сълзи в очите им. Треньорското ръководство трябва да ги подготви. Да, закъснявмаме със селекцията, но самото представяне на терена няма как да го приемем за нормално", добави още Орманджиев, който напомни на медиите, че той и Филипов са се захванали сравнително късно с процеса по привличане на нови футболисти.

Може ли Александър Томаш или Любослав Пенев да поемат ЦСКА?

Попитан дали Александър Томаш или Любослав Пенев са възможни варианти за нов треньор на ЦСКА, Орманджиев каза: "Не искам да коментирам треньори, които са в други отбори. Уважавам ги двамата треньори. 90% от имената на футболисти, треньори и директори, които се спрягат, не са верни. Нека вземем решение и ще го обявим официално."

ЦСКА чака нови футболисти 

Филип Филипов пък допълни: "Мислите ли, че ние не мислим по тези въпроси. Не се действа инстинктивно и пожарно. Имаме си стратегия на работата, която до момента не работи, но ще има успех. Вземаме футболисти, които ще помогнат на ЦСКА. Вече сме много близо до няколко футболисти. Ще има нови другата седмица."

По-рано се появиха информации, че ЦСКА ще решава проблемите си с пореден норвежец.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес