Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Още един тим от Първа лига остана без треньор

01 октомври 2024, 16:03 часа • 498 прочитания

Пореден отбор от Първа лига остана без треньор. Става въпрос за тима на Хебър Пазарджик, който се раздели по взаимно съгласие с досегашния си наставник Веселин Великов. Новината бе съобщена официално от ръководството на елитния клуб.

Йордан Минев наследява Веско Великов

Заедно с Веско Великов от Хебър си тръгва и неговия помощник Любомир Божинов. Пазарджиклии съобщиха, че до назначаването на нов треньор отборът ще бъде ръководен от Йордан Минев и директора на ДЮШ на клуба – Йордан Чолов.

ФК Хебър се разделя по взаимно съгласие със старши треньора на мъжкия представителен тим - Веселин Великов и първия му...

Posted by ФК Хебър Пазарджик / FC Hebar Pazardzhik on Tuesday, October 1, 2024

Хебър се представя много зле от началото на сезона

Веселин Великов застана начело на Хебър преди старта на сезона в Първа лига. Под негово ръководство „гробарите“ се представят доста слабо като имат една победа, три равенства и шест загуби в 10 мача от началото на кампанията. Пазарджиклии са на последно място във временното класиране с 6 точки – на една зад 15-ия Септември София.

Както е известно, от началото на сезона паднаха няколко треньорски глави в българския елит. Днес от Локомотив София обявиха наследника на Иван Колев - Антон Велков.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес