Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Официално: "Сигурен нов" в ЦСКА премина в друг клуб от Първа лига (СНИМКА)

21 юни 2024, 17:41 часа
Реклама

Считаният за сигурно ново попълнение на ЦСКА - Андрей Йорданов, официално премина в Ботев Пловдив. През миналия сезон 22-годишният краен защитник защитава цветовете на Пирин Благоевград, а през март получи и дебютната си повиквателна за националния отбор на България.

Реклама

Ботев Пловдив с пореден много силен трансфер

Приличането на бранителя е пореден атестат за сериозните намерения, които има ръководството на "жълто-черните". Йорданов е петото ново попълнение на "канарчетата" през летния трансферен прозорец след Алекса Мараш, Ален Корошец, Ханс Кристиан Бернат и Антъни Уджа.

ОЩЕ: Кошмарен жребий: Ботев Пловдив среща гръцки гранд, ако отстрани Марибор

ВАР-ът на Actualno

Ботев представи Андрей Йорданов с гордост

"Днес с гордост приветстваме Андрей Йорданов в Ботев Пловдив. През първата част на сезон 2023/24 гледахме Андрей на живо в голям брой мачове и бяхме впечатлени от неговото представяне... Виждаме страхотни качества и потенциал в Андрей. Неговият трансфер ще добави нова енергия в нашия състав. Вярваме, че той ще продължи да се развива и ще има големи успехи с нас", заяви спортният директор на Ботев Артур Платек.  

В кариерата си Андрей Йорданов е бил част от Крумовград, ЦСКА 1948, Царско село, Литекс и ЦСКА. Крайният защитник бе набелязан от ЦСКА преди няколко месеца, но по всичко личи, че ръководството на "армейците" не е успяло да се договори с българския бранител.

🟡⚫Андрей Йорданов е „жълто-черен“. 🇧🇬Защитникът е петото ново попълнение на Ботев (Пловдив). 🗣️Артур Платек: „Виждаме...

Публикувахте от Botev Plovdiv в Петък, 21 юни 2024 г.
Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес