Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Официално: Георги Иванов направи чистка в най-критикуваната комисия към БФС

03 септември 2024, 16:11 часа • 1728 прочитания

Българският футболен съюз официално обяви чистка в Съдийската комисия. Родната централа прекрати договорите на председателя на комисията Давид Борбалан, главния мениджър Стоян Алексиев и отговорника за ВАР системата Петър Петров.

Промени в Съдийската комисия към БФС

В следващите дни ще бъде съобщена и информация за техните заместници, уточниха от Съюза на своя сайт. Новината се въртеше в медийното пространство през последните дни, но вече е потвърдена. Тримата уволнени са уведомени лично от президента на БФС - Георги Иванов, който не е доволен от работата им, написаха по-рано колегите от Sportal.bg.

ОЩЕ: Батков, Михов и Порточанов подкрепиха БФС за промяната на Левски - ЦСКА

ВАР-ът на Actualno

Съдийските гафове натежаха

Бившият футболист на Левски няколко пъти каза, че ще бъде безкомпромисен към съдийски грешки. Поредицата от реферски неточности от началото на сезона явно го принуди да вземе крайни мерки. Няколко клуба от Първа лига се чувстваха ощетени от арбитрите и се оплакаха публично. Сред тях са Черно море и Левски.

Гласят Станислав Тодоров за заместник на Борбалан?

Един от заместниците на уволнените по всяка вероятност ще бъде бившият съдия Станислав Тодоров. Той е награждаван за №1 при реферите през 2011, 2012 и 2017 година. Ръководил е много двубои от българското първенство, както и европейски мачове.

ОЩЕ: Георги Иванов не казал нищо на заседанието за промяната на Вечното дерби

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес