Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Официално: ЦСКА обяви новия си треньор, не е никой от спряганите досега (СНИМКА)

04 юни 2024, 14:06 часа
Реклама

ЦСКА официално обяви новия си старши треньор. Начело на "армейците" застава хърватинът с германски паспорт Томислав Стипич. Договорът на специалиста, който за последно работи в латвийския Рига, е за 1+1 години. Щабът му се състои от трима помощници.

Томислав Стипич иска да върне славата на ЦСКА

„Вашите мечти са вече мои мечти“, каза Стипич на чист български по-малко от 24 часа след пристигането си у нас, информират от столичния гранд на своя официален уебсайт. „Вярвам, че отново можем да бъдем най-добрите“, добави хърватинът с германски паспорт.

ОЩЕ: ЦСКА маха каре защитници, ще налага млади българи

Успехите на новия треньор на ЦСКА

За последно наставникът води латвийския Рига, с който спечели купата на страната през 2023 г. и остана на точка от шампионската титла. Сред успехите му се отличава и завоюваната с Ауда купа, която е първи трофей в историята на клуба.

Щабът на Томислав Стипич

Томислав Стипич пристига в България с трима асистенти. Сергей Козанс е негов основен помощник. Двамата са работили заедно както в Ауда, така и в Рига. Треньор на вратарите ще е Горан Брашнич, бивш национал на Босна и Херцеговина, а в последствие и треньор на представителния тим на родината си. Миленко Кумич пък е новият кондиционен специалист на ЦСКА.

ПРИПОМНЕТЕ СИ: Батални сцени, бой и шамари: Фенове на ЦСКА нахлуха на терена и прекъснаха баража (ВИДЕО)

Нито един от спряганите не пое ЦСКА

Стипич ще бъде представен официално пред „червената“ общност на 10.06. по време на вече насрочената пресконференция. Припомняме, че до момента името на новия треньор на "армейците" не беше споменато никъде. Сред спряганите за поста бяха бившият футболист на клуба Сергей Якирович, някогашният наставник на Димитър Бербатов в ПАОК Владимир Ивич и турският специалист Ирфан Буз, но ръководството взе своето крайно решение.

🔥Томислав Стипич е новият треньор на ЦСКА. 🤝 Хърватинът с германски паспорт се присъединява към „армейците“ за 1+1...

Публикувахте от CSKA Sofia FC в Вторник, 4 юни 2024 г.
Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес