Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Обвиниха Борислав Михайлов, че получил милиони за последните 5 години (ВИДЕО)

08 декември 2023, 11:13 часа • 6755 прочитания

Борислав Михайлов е получил милиони за последните 5 години. Това разкри днес Петър Величков, който е част от екипа на Борислав Михайлов. По думите му президентът в оставка на БФС е взел парите „за продукта, който ни представя“.

Петър Величков с интересни разкрития

Според Величков Борислав Михайлов е получил над 2 милиона за последните 5 години. Той не уточни дали става въпрос за лева или евро, както и за какво точно е взел въпросната сума. Величков обаче предизвика бившия вратар да излезе и да го опровергае, ако информацията не отговаря на истината. Изказването на Величков е на 54:00 минута на видеото.

ОЩЕ: Защо толкова време Боби Михайлов отказваше да пусне кокала?

Пресконференция на кандидата за президент на БФС Димитър Бербатов

Posted by Actualno.com on Thursday, December 7, 2023

Два милиона за пет години

„Ние сме положителни хора. Обвиняваха ни, че сме отрицателни хора. Няма как да не показваме недъзите и проблемите на тази система. Няма как, когато истината е нелицеприятна и ние да не изглеждаме нелицеприятни. Милиони е получил Михайлов за последните пет години. Над 2 милиона. За продукта, който ни представя. Да излезе и да ме опровергае“, изригна Петър Величков.

По-рано днес Димитър Бербатов обяви официално кандидатурата си за президент на БФС и заяви, че ще инициира среща с държавата.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес