Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Новият нападател на ЦСКА е готов да дебютира срещу Локомотив София

13 септември 2024, 10:53 часа • 559 прочитания

Новият нападател на ЦСКА Аарон Исека е готов да запише официалния си дебют за „армейците“ в двубоя с Локомотив София от осмия кръг на Първа лига. Това съобщиха колегите от „Спортал“. Както е известно, участието му в срещата бе под въпрос, тъй като той получи червен картон в последния си мач за ОФИ Крит, за който бе наказан за 3 двубоя.

Наказанието на Аарон Исека бе намалено

Според информациите е съществувала възможност наказанието на бившия младежки национал на Белгия да бъде пренесено у нас и той да трябва да го изтърпи преди да може да дебютира за ЦСКА.

От бившия му клуб обаче са обжалвали червения картон на Исека, като гръцката федерация е намалила санкцията на една среща. Това значи, че той вече е изтърпял наказанието си по време на двубоя между ОФИ Крит и Волос и няма пречка да играе за ЦСКА.

Аарон Исека

 

Исека води пълноценна подготовка с ЦСКА

 

Аарон Исека пристигна в ЦСКА в началото на септември. Тогава „армейците“ платиха над 1 милион евро на ОФИ Крит за правата на брата на Миши Батшуай. Нападателят вече води пълноценна подготовка с „червените“ и ще бъде на разположение на Александър Томаш за двубоя с Локомотив София в понеделник.

Вчера пък изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов говори по всички наболели теми около клуба.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес