Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Нов удар по ЦСКА: Лудогорец представи любимец на „червената“ публика

21 юни 2024, 16:35 часа

ЦСКА получи пореден сериозен удар от основния си съперник на терена в последните години – Лудогорец. Днес „орлите“ представиха официално един от големите любимци на „червената“ публика. Става въпрос за за бившия национал на България Красимир Чомаков.

Реклама

Красимир Чомаков ще е помощник в дубъла на „орлите“

Красимир Чомаков влезе в треньорския щаб на втория отбор на Лудогорец като ще бъде помощник на Захари Сираков. Той също така ще бъде ангажиран и с развитието на талантите на „орлите“ от различните възрастови групи в школата на шампионите.

Красимир Чомаков е новото лице в щаба на Лудогорец II Красимир Чомаков е новото лице в треньорския щаб на Лудогорец II....

Posted by PFC Ludogorets 1945 on Friday, June 21, 2024

Кариерата на Краси Чомаков в ЦСКА

Краси Чомаков игра в ЦСКА между 1998-ма и 2000-та. Дефанзивният полузащитник има общо 82 мача за „червените“ на сметката си, в които е реализирал 10 попадения. Той се славеше с тежкия си удар, с който матираше вратарите от средно и далечно разстояние. Именно по този начин халфът спечели сърцата на феновете.

През лятото на 2020-та Чомето, както всички наричат сърцатия халф, се завърна в ЦСКА като стана помощник на Стамен Белчев. След това изпълняваше същата длъжност при Даниел Моралес и Бруно Акрапович. В края на март 2021-ва той бе освободен от „армейците“.

По-рано днес стана ясно, че ръководството на ЦСКА преговаря с нападатели от Франция и Германия.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес