Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Нов шеф в БФС: Уча се в движение, взимам съвети от Георги Иванов

22 септември 2024, 15:37 часа • 439 прочитания

Новият изпълнителен директор на Българския футболен съюз Андрей Петров заяви, че все още свиква с длъжността и се учи в движение. Той говори пред колегите от БНТ като допълни, че взима съвети от президента на централата – Георги Иванов.

Андрей Петров бе категоричен, че познава системата на БФС, тъй като е работил на много различни позиции в централата. Той коментира и ситуацията с инфраструктурата у нас, която е далеч от най-доброто си ниво.

„Имаме сериозен инфраструктурен проблем“

„Работих активно с г-н Борислав Попов през последните 6-7 години, така че навлизането ми в новата длъжност не е шок за мен. Уча се в движение. Взимам съвети от г-н Георги Иванов. Аз съм комуникативен човек, опитвам се да общувам с всички колеги и да получавам обратна връзка от тях, за да работя още по-добре“.

Георги Иванов - Гонзо

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: Гонзо започна чистката в БФС, но дали ще я завърши?

„Познавам системата добре, работил съм на много различни позиции. От моя гледна точка е положително, но винаги имам едно на ум. Седейки само в тази система не познавам външния свят. Сега трябва да общувам с максимален брой хора, които са извън системата, за да разбера тяхното мнение по наболели въпроси. Комуникация с клубовете ще бъде приоритет. Трябва да общуваме с всички клубове, от професионалните до регионалните структури. Аматьорските и детските клубове също. Феновете и медиите също са заинтересована страна, нашето желание е да си общуваме с всички по веригата“.

„Имаме сериозен инфраструктурен проблем. В София имаме един стадион, който може да приеме Левски – ЦСКА. В дадения случай заради концерт не можеше да се проведе мачът. За мен това беше най-правилното решение – мачът да се измести и да се проведе с привърженици. Оттук нататък този случай трябва да ни бъде обеца на ухото“, заяви Андрей Петров.

ОЩЕ: "На Боби Михайлов му дай аху-ихи, футболистите от 1994-а са продънени като ръководители".

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес