Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Николай Митов похвали левскарите, но алармира: Няколко ситуации изиграхме като махленски тим (ВИДЕО)

20 септември 2024, 19:25 часа • 438 прочитания

Старши треньорът на Септември София Николай Митов даде своето мнение след победата на столичани при визитата на Хебър Пазарджик в двубой от деветия кръг на Първа лига. Специалистът похвали преотстъпените от Левски Асен Чандъров и Борислав Рупанов, но алармира, че няколко от ситуациите отборът му изигра по махленски начин.

"Имаше ситуации, които изиграхме като махленски отбор"

"Доволен съм от трите точки най-вече. Имам доста забележки към играта. Не можем да поведем с човек повече и едно доста лежерно поведение след гола. Имаше ситуации, които изиграхме като махленски отбор. Не съм доволен от това, а от трите точки. Излизаме четирима на един и не си я подаваме. Но това си е моя работа и с щаба ще ги оправим", заяви Митов след успеха на Септември над Хебър Пазарджик.

ВАР-ът на Actualno

Суперлативи за Борислав Рупанов

"Рупанов и Асен Чандъров вкараха свежест и самочувствие в отбора и с техни голове победихме. Имахме нужда от тях. Радвам се. Рупанов има бъдеще. Всеки мач трябва да се доказват. Има още доста работа. Характерът е, че излязохме като победители. Но се радвам, че от мач на мач отборът играе все по-добре. Важно е да трупаме точки. Имаме отложен мач", отбеляза треньорът на Септември София.

ОЩЕ: С бронирани коли: Как Бай Миле е уредил трансфер от Левски в Турция? (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес