Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Николай Костов блокирал трансфер на защитник на Левски в унгарски гранд

08 септември 2023, 13:42 часа • 2952 прочитания

Треньорът на Левски Николай Костов е блокирал трансфер на централния защитник Келиан ван дер Каап в унгарския Ференцварош. Това съобщиха колегите от „Мач Телеграф“. Според информациите в последните дни на трансферния прозорец в офисите на „сините“ е пристигнала оферта от унгарците за правата на нидерландеца, но тя веднага е била отхвърлена.

Николай Костов е поискал заместник на Ван дер Каап

Причината е, че треньорът на Левски Николай Костов категорично е отказал да се раздели с централния защитник. Той поставил и условие на ръководството на „сините“ - да бъде намерен заместник на Ван дер Каап, преди той да бъде продаден. Освен това ръководството на клуба не било напълно удовлетворено от финансовите параметри по сделката и в крайна сметка тя е пропаднала.

Келиан ван дер Каап

Ван дер Каап е част от Левски от началото на 2022-ра

Келиан ван дер Каап пристигна на „Герена“ в средата на януари 2022-ра. Той дойде като свободен агент, след като договорът му с датския Виборг бе прекратен. До момента 24-годишният централен защитник има 58 мача за „сините“ във всички турнири. В тях той е отбелязал едно попадение. Нидерландецът е оценен на 900 хиляди евро от авторитетния сайт „Transfermarkt“.

Днес пък стана ясно, че шефовете на Левски са поставили ултиматум на четирима основни играчи на тима.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес