Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ненужен в Левски и Арда блести пред погледа на легенда от ерата на Фъргюсън в Юнайтед

17 септември 2024, 10:45 часа • 1571 прочитания

Снощи Раднички Ниш победи категорично тима на Йединство с 2:0 като гост в мача от осми кръг на сръбската Суперлига. Един от голмайсторите за Ниш бе бившият полузащитник на Левски и Арда - Илия Юруков. 24-годишният халф, който е част от редиците на сръбския гранд от това лято, се разписа във втори пореден мач за своя тим.

Илия Юруков бележи пред погледа на Антонио Валенсия

По трибуните в Уб се отбелязваше едно звездно присъствие. Бившият играч на Манчестър Юнайтед Антонио Валенсия присъстваше на мача по специална покана от страна на домакинския отбор. Той наблюдаваше как Раднички поведе в 50-ата минута чрез Радивой Босич, а 12 след това Юруков се възползва от неразбирателство в противниковата отбрана и на празна врата оформи крайното 2:0.

В момента отборът на Юруков заема шестата позиция в класирането с 12 точки. Българинът се присъедини към сръбския гранд през юли месец. Оттогава той записа участие в последните 3 срещи на своя тим, доказвайки избора за титулярното му място с 2 попадения. Преди да премине в съседката ни, Юруков защитаваше цветовете на Левски и Арда. Той напусна кърджалии, след като от клуба направиха голяма чистка в редиците си.

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес