Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Не вярвам, че Георги Иванов ще промени нещата! Дълго ще гледаме пред телевизорите"

14 юли 2024, 22:22 часа • 1230 прочитания

Актьорът и шоумен Герасим Георгиев коментира развитието на българския футбол. Геро не е оптимист за бъдещето на любимата игра у нас. Той не вярва, че новият президент на Българския футболен съюз - Георги Иванов, може да промени нещата, и не скри своите симпатии към Димитър Бербатов.

Геро: Цялата система е счупена! Всичко е прогнило от корупция

„Разочарован съм. И аз си задавам въпроса как се случи. Българите сме виновни. Търпим случващото се последните 30 години. Няма защо да търпим едни и същи хора. Не мога да си обясня тези неща и според мен има нещо целенасочено да се унищожи България, за да станем евтин пазар и да си продават трета ръка стоката. Нормално е спортът да пострада здраво. Преди се връщахме с 20 медала, сега на един се радваме. Нещо е счупено. Не виждам как ще се оправим. Розови очила не слагам. Виждам реално нещата как стоят“, заяви Георгиев пред Дарик Радио и dsport.

ОЩЕ: Димитър Бербатов е готов пак да се кандидатира за президент на БФС

ВАР-ът на Actualno

"Дълги години ще стоим пред телевизорите и няма да сме на големи форуми"

„Не може да кажем, че един човек е проблемът. Не е това, цялата система е счупена. Не може един човек да отговаря за всичко. Всичко е прогнило от корупция. Това е цялата история. Всички го знаят това. Няма как да стане. Не съм оптимист за българския футбол с Гонзо начело. Не, защото той е начело. Не вярвам, че може да промени нещата. Аз подкрепям Бербатов. Това са хора, израсли в световния футбол. Знаят какво се търси. Ние не можем да допуснем хора, които знаят, да се намесят в играта. Дълги години ще стоим пред телевизорите и няма да сме на големи форуми. Това е положението“, смята той.

Геро не вижда светлина в тунела за българския футбол

„Ако знаех още колко години ще чакаме да видим България на Европейско или Световно, веднага щях да го кажа. Не знам. Не виждам светлина в тунела. Сериозно го казвам и не виждам скоро да има успех. Ако се окаже, че не съм прав, ще съм първият, който ще се извини. Моля се някой да ме обори, но не го виждам как ще стане. Да стискаме палци все пак да изгрее слънце и на нашата улица“, каза още Герасим Георгиев – Геро.

ОЩЕ: Герой от Пеневата чета: Шведски журналисти не вярваха, че имам медал от САЩ 94 (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес