Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Не е 1-ви април: ЦСКА преговаря с Марио Балотели!

25 септември 2024, 11:48 часа • 1227 прочитания

Българският гранд ЦСКА преговаря с един от най-разпознаваемите футболисти в света - Марио Балотели! Това твърдят колегите от "Топспорт". Бившият нападател на Интер, Манчестър Сити, Милан и Ливърпул е в контакт с ръководството на "червените" за евентуален трансфер.

ЦСКА иска да привлече Марио Балотели

Марио Балотели е без клуб от лятото насам, след като за последно игра за турския Адана Демирспор. Неговият договор с турския клуб не бе подновен и той остана без отбор. Сега Балотели има предложение от ЦСКА да подпише договор и да заиграе в елитното първенство на България.

Марио Балотели

Балотели спечели требъл с Интер, триумфира и във Висшата лига

34-годишният Марио Балотели спечели требъл с Интер през 2010-а, а също така спечели Висшата лига с Манчестър Сити. Именно негова бе асистенцията към Серхио Агуеро в последните секунди на историческия мач срещу КПР от сезон 2011/12, донесъл титлата на "гражданите".

Кариерата на Балотели е съпровождана от множество скандали, най-вече заради неговата дисциплина. В ЦСКА обаче изглежда не се притесняват от този факт - и искат да привлекат още едно много сериозно име в редиците си, след като по-рано подписаха с легендата на Лийдс Лиъм Купър.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес