Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Наско Сираков се превръща в Боби Михайлов: Никой не го иска и никой не знае къде е (ВИДЕО)

28 май 2024, 15:20 часа • 6323 прочитания

Поведението на Наско Сираков започва да напомня на неговия приятел от 40 години Борислав Михайлов. Това каза спортният редактор на Actualno.com Бойко Димитров в коментарното студио след края на сезона в българския футбол. Според него Сираков не си прави добра услуга, пропускайки празненствата на 24-ти май по случай 110 години от създаването на футболния клуб Левски.

Наско Сираков не си помага в конфликта с феновете

"Това, че Наско Сираков не присъства на 110-годишнината на клуба, по никакъв начин не му помага да реши проблема с феновете. Защото техният бойкот ще продължи, докато той продължава да се държи по този начин. Защото неговото поведение започна много да напомня на един футболен функционер, който дълго време управляваше Българския футболен съюз", каза Бойко Димитров.

Къде беше Сираков на 110-годишнината на Левски?

"Този човек не ходеше никъде, никой не го обичаше. Г-н Сираков в момента започва да се превръща в неговия приятел от 40 години. Никой не го иска, никой не го обича, той се крие и никой не знае къде е", добави още спортният редактор в студиото, в което основна тема на разговора бе дали ЦСКА няма да последва съдбата на Левски в Европа (ВИДЕО).

110-годишнината на Левски - под яркия знак на разделението

Неговият колега Джем Юмеров добави: "110-годишнината мина под яркия знак на разделението. Дори на Могилката имаше две церемонии - първо от Сдружението, после от ръководството на клуба, без мажоритарния собственик Наско Сираков, което е съвсем отделна тема." 

"Разделение - това е думата, която описва моментното състояние на Левски. Докато то е налично, не виждам как нито на терена, нито структурно в клуба нещата ще се развият в положителна посока", добави още Джем Юмеров.

ВАР-ът на Actualno: Разделеният отбор на народа!

А кой "отписан" от Левски футболист се превърна в герой в българския футбол - гледайте в пълното коментарно студио във видеото:

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес