Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Нападател на Пирин: Заслужил съм уважението на феновете на Левски

12 септември 2023, 16:47 часа • 2393 прочитания

Нападателят на Пирин Благоевград Станислав Костов направи интересно изказване преди мача между двата тима през уикенда. 31-годишният футболист сподели пред колегите от „Дспорт“, че е заслужил уважението на феновете на столичани докато носеше „синия“ екип и очаква да бъде приет добре от трибуните на стадион „Георги Аспарухов“.

Станислав Костов премина в Левски от Пирин през лятото на 2018-та. Той изигра общо 69 мача за „сините“ във всички турнири, в които реализира 26 попадения и направи 5 асистенции. Той успя да стане голмайстор на първенството с екипа на Левски през сезон 2018/19 като се разписа 24 пъти. През септември 2022-та Костов премина в Олимпиакос Никозия като свободен агент.

„Най-добрият ми сезон е за Левски“

Станислав Костов

„Очаквам да ме приемат добре. Най-добрият си сезон съм го направил в Левски и винаги съм показвал уважение към публиката на Левски, тя към мен също. Не мисля, че има нещо, заради което да не ме посрещнат по добър начин. Аз съм щастлив, че съм играл в Левски. Благодаря на публиката, че винаги е била до мен и ме е подкрепяла, така че смятам, че няма да ме посрещне лошо“.

„Да, със сигурност. В крайна сметка съм станал голмайстор в Левски, където е доста трудно. Идват нападатели, които вкарват по 5, 10, 12 гола, докато аз съм вкарал 24 гола и съм гордо от това свое постижение. С играта си и головете си съм накарал тази публика да ми вярва и да ми показва уважение във всеки един момент. Смятам, че с добрата си игра и головете съм заслужил уважението от публиката на Левски“, каза опитният нападател.

Наскоро пък халфът Андрей Йорданов се завърна в Пирин.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес