Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Нападател на ЦСКА засипа с похвали Томаш, треньорът маха норвежец

14 октомври 2024, 11:32 часа • 505 прочитания

Централният нападател на ЦСКА Аарон Исека засипа с похвали старши треньора на "армейците" Александър Томаш. В същото време ръководството на столичния гранд ще се опита да се раздели с Улаус Скаршем, който пристигна в Борисовата градина в началото на годината, но така и не успя да се наложи като водеща фигура в състава.

Исека похвали Томаш, Скаршем си тръгва от ЦСКА

Новините съобщават колегите от „Тема Спорт“, пред които Исека даде интервю: “Никога до момента не съм имал възможност да работя с треньор като Александър Томаш… Как да кажа (замисля се)… Никога не съм срещал наставник, който толкова много да обича футбола. Той наистина е много концентриран във всяка стъпка на терена. От първия ден, в който започнах да работя с него, видях, че иска да наложи тактиката, която изповядва Роберто Де Дзерби”, категоричен бе 26-годишният белгиец.

ОЩЕ: Без изненади: Ясни са съперниците на Левски и ЦСКА за Купата на България

ВАР-ът на Actualno

Откакто Томаш е начело на ЦСКА, Скаршем рядко получава игрови минути. Той се контузи преди двубоя със Септември и вероятно ще пропусне Вечното дерби с Левски. През зимата на халфа ще му бъде търсен отбор, но може и да бъде отдаден под наем.

ОЩЕ: Избрал ЦСКА пред Лудогорец: Камерунецът, който спечели сърцата на "червената" агитка

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес