Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Нападател на ЦСКА 1948: 100% ще влезем в евротурнирите

05 септември 2024, 15:55 часа • 469 прочитания

ЦСКА 1948 със сигурност ще участва в евротурнирите през следващия сезон. В това е убеден нападателят на тима от Бистрица Евгений Сердюк. Офанзивният футболист говори пред медиите, след като бе избран за играч №1 на кръга в Първа лига.

Украинецът коментира и предстоящия мач с Левски. Той бе категоричен, че „сините“ са в отлична форма, но според него ЦСКА 1948 може да продължи серията си без загуба в първенството.

Какво каза Сердюк

ЦСКА ЦСКА 1948 Густаво Бусато Евгений Сердюк

„Много е трудно да се върнеш след такава контузия и да започнеш отново да вкарваш и да играеш на високо ниво. Но аз работих усилено с треньорите и резултатите са видими с головете. Обичам конкуренцията, защото тя те кара да се усъвършенстваш и да даваш най-доброто от себе си. Всеки ден на тренировка съм на 100%“.

„Трябва да се подготвим добре, защото Левски са в отлична форма. Тренировките ни са интензивни, но сме на правилния път и вярвам, че можем да продължим без загуба. Имаме много добри футболисти, и съм убеден, че можем да постигнем това, 100% ще влезем в евротурнирите. Целта е да спечелим всички мачове“, обясни Сердюк.

Онзи ден ЦСКА 1948 привлече трима нови футболисти.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес