Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лудогорец мачка в контролите: "Орлите" надвиха петия в Швейцария, Чочев пак бележи (ВИДЕО)

26 юни 2024, 21:23 часа • 2502 прочитания

Лудогорец постигна трета поредна победа по време на летния си подготвителен лагер в Австрия. "Орлите" надвиха с 2:0 завършилия на пето място в швейцарския елит през миналия сезон Санкт Гален. Точни за "зелените" бяха Ивайло Чочев и Бърнард Текпетей.

Лудогорец с нова престижна победа

Швейцарците започнаха по-силно срещата. В 12-ата минута те имаха сериозна възможност за попадение. Серджио Падт обаче се отчете с важна намеса. Разградчани постепенно навлизаха в ритъм. При центриране от пряк свободен удар и рикошет защитник на Санкт Гален изчисти от голлинията.

ПРЕДНИ ДНИ: Българска комбинация носи втори успех на Лудогорец в контролите (ВИДЕО)

ВАР-ът на Actualno

Чочев пак бележи за "орлите"

В 36-ата дойде моментът на Лудогорец. Много хубава атака бе завършена с глава от Чочев за 1:0. До края на полувремето шут на Тодор Неделев бе отразен от съперниковия вратар. След почивката Бърнард Текпетей тормозеше противниците си. Неговите действия се ознаменуваха с попадение в 62-рата минута, когато стражът Бела Думрат не се справи добре.

До края на сблъсъка възпитаниците на Георги Дерменджиев демонстрираха добро кондиционно състояние и непрестанно атакуваха. Разградчани направиха няколко пропуска и не съумяха да вкарат - 2:0.

ОЩЕ: Трети входящ трансфер: Лудогорец се подсили с класен бранител

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес