Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лудогорец – Хебър: Кога и къде да гледаме двубоя от 1/2-финалите на Купата на България?

24 април 2024, 09:50 часа • 3711 прочитания

Лудогорец приема днес Хебър Пазарджик в първи мач от полуфиналите на турнира за Купата на България. Двубоят е много важен и за двата отбора, тъй като разградчани искат да спечелят дубъл през този сезон, докато гостите за първи път в историята си стигат до този етап от надпреварата.

Лудогорец – Хебър: Начален час и ТВ

До момента Лудогорец и Хебър се изправиха един срещу друг два пъти в редовния сезон на Първа лига. „Орлите“ спечелиха и двете срещи. Първият път разградчани триумфираха с 3:1 у дома в края на 2023 година. Преди дни момчетата на Георги Дерменджиев записаха втория си успех над пазарджиклии, след като се наложиха над съперника с класическото 3:0.

Хебър Пазарджик

В колко часа започва Лудогорец – Хебър

Първият мач от 1/2-финалите на турнира за Купата на България между Лудогорец и Хебър ще се проведе днес на стадиона на шампионите - „Хювефарма Арена“. Очаква се съоръжението да бъде пълно за срещата на „орлите“ с пазарджиклии. Двубоят между Лудогорец и Хебър е насрочен за 18:45 часа.

Коя телевизия ще дава Лудогорец – Хебър

Мачът между Лудогорец и Хебър ще бъде предавана пряко в българския телевизионен ефир. Каналът, който ще излъчва двубоя е Диема Спорт. Ако нямате възможност да гледате срещата, може да проследите Лудогорец – Хебър НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Вчера пък стана ясно, че една от звездите на Лудогорец ще пропусне мача с Хебър заради контузия.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес