Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Любо Пенев изригна: Не мога и няма да мълча на всички глупости и лъжи по мой адрес!

30 септември 2024, 16:47 часа • 565 прочитания

Наставникът на Локомотив Пловдив Любослав Пенев проговори след последните медийни изяви на спортния директор Илко Пиргов. Пенев заяви, че "не мога и няма да мълча на всички глупости и лъжи по мой адрес", като подчерта, че не желае други хора да му се месят в работата. Пенев отговори на Пиргов, с когото влязоха в конфронтация за процеса на работа в Локомотив.

Любослав Пенев отговори на Илко Пиргов

"Аз като старши треньор имам пълното право да определям часовете и времетраенето на всяка тренировка. Всеки ден съм с момчетата и моя екип на базата. Не приемам някой да ми се меси в работата и да ми говори за професионализъм", заяви Любослав Пенев.

"Всеки един разбор, анализ и тренировъчно занимание винаги са започвали с точност до минутата и са продължавали толкова, колкото е необходимо. Свидетели на това са самите футболисти и моите помощници", допълни Ел Голеадор.

Любослав Пенев

Пенев няма да мълчи срещу "глупости и лъжи" по негов адрес

"Ако Илко Пиргов има въпроси около моя договор, нека да иска обяснение от началника си Христо Крушарски. Още в първия ми ден с мен работи Христо Златински, който е наставник на втория тим. Винаги съм бил на разположение, ако директорът на школата ме потърси за разговор", каза още треньорът на Локомотив.

"Не мога да разбера защо излиза Пиргов и говори неща, които не са му работа. Предполагам, че неговата позиция в клуба не е да седи с часовника пред съблекалнята и да измерва времето, което прекарвам с играчите. Далеч съм да слизам на неговото ниво, но всеки трябва да си гледа професионалните ангажименти."

"Конфликтът и напрежението, които се вкарват умишлено от Пиргов и Крушарски, отиват в отбора и неговото представяне. Аз винаги говоря директно. Ако има проблеми, то трябва да се решават в офиса, а не през медиите. Но, не мога и няма да мълча на всички глупости и лъжи по мой адрес. Уважавам всеки истински локомотивец и хората, които помагат реално на клуба, а не заблуждават феновете с празни приказки и търсещи медийно внимание", завърши Пенев.

ОЩЕ: Любо Пенев за кризата в Локомотив Пловдив: Гледаме страничните фактори да не ни влияят (ВИДЕО)

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес