Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Любимец на „червените“ фенове: Опростих 150 хиляди лева на ЦСКА, искам да се върна в клуба

06 септември 2024, 16:52 часа • 11622 прочитания

Един от големите любимци на феновете на ЦСКА в последните години разкри, че е опростил около 150 хиляди лева на клуба. Става въпрос за бившия защитник Иван Бандаловски. Крайният бранител, който окачи обувките на пирона през 2021-ва, говори пред колегите от „Блиц“ като допълни, че иска един ден да се върне в клуба.

Бандата, както наричат бившия национал на България, заяви, че никога не е имал намерение да заведе дело срещу ЦСКА за въпросната сума. Той сподели, че тези 150 хиляди лева са се равнявали на 4-5 негови месечни заплати, тъй като е получавал сериозно възнаграждение на „Армията“.

„Аз съм единственият, който не заведе дело срещу клуба“

Иван Бандаловски

„Титан“ си тръгнаха, а на мен ми свърши договорът. Аз съм единственият, който опрости на ЦСКА около 150 000 лева. Аз съм единственият, който не заведе дело срещу клуба, защото казах: „Вие ми подадохте ръка в лош момент, направихте ме това име, което съм в момента. Нямам право да осъдя ЦСКА за пари, които те са ми помогнали да ги изкарам“.

„Щях да си ги изкарам по друг начин. 150 000 лева оставих, тогава бяха 4-5 заплати, защото ми беше голяма заплатата в ЦСКА. Подписах документ, че не си искам парите. Винаги съм искал да се върна в ЦСКА по някакъв начин. Живи и здрави, ще видим“, разказа Иван Бандаловски.

Вчера пък стана ясно, че ЦСКА е платил сериозна сума за последното си ново попълнение.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес