Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Локомотив Пловдив – Левски: Кога и къде да гледаме дербито от третия кръг на Първа лига?

02 август 2024, 07:00 часа • 1718 прочитания

Локомотив Пловдив посреща днес Левски в дербито от третия кръг на Първа лига. Двата тима стартираха кампанията по отличен начин, като „сините“ са лидер във временното класиране, докато домакините заемат 3-ата позиция.

Локомотив – Левски: Начален час и ТВ

В предния кръг на Първа лига Локомотив Пловдив стигна само до равенство 2:2 като гост на градския си съперник Ботев. Сега момчетата на Любослав Пенев са пределно мотивирани отново да се върнат на пътя на победата.

Левски пък все още няма загуба от началото на сезона. В първия си мач от новата кампания „сините“ разгромиха Локомотив София с категоричното 6:1, а във втория се наложиха над състава на Ботев Враца с 4:0.

Левски Локомотив Пловдив Асими Фадига

В колко часа започва Локомотив – Левски?

Срещата между Локомотив Пловдив и Левски е втори в днешната програма на Първа лига. Двубоят ще започне в 21:15 часа и ще се състои на стадиона в парк „Лаута“, който се очаква да бъде пълен до краен предел за дербито.

Коя телевизия ще предава Локомотив – Левски?

Мачът между Локомотив Пловдив и Левски ще бъде предаван пряко по телевизията. Каналът, който ще излъчва срещата е Диема спорт. Ако нямате възможност да гледате двубоя, то може да проследите Локомотив Пловдив – Левски НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Вчера пък стана ясно, че медицинският щаб на Левски е успял да вдигне на крака трима контузени за мача с Локомотив Пловдив.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес