Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Локо Пловдив внесе уточнение - 8-часовият работен ден е само за треньорите

23 септември 2024, 15:15 часа • 432 прочитания

Ръководството на Локомотив Пловдив излезе с официална позиция по повод появилите се информации в медиите, че е въведен 8-часов работен ден в клуба. "Смърфовете" уточниха, че това важи само и единствено за треньорския щаб начело със старши треньора Любослав Пенев.

Локомотив Пловдив въведе 8-часов работен ден за Любослав Пенев

По-рано стана ясно, че собственикът Христо Крушарски изисква от отбора да работи по 8 часа. Изглежда, че това се отнася само за треньорите, като очевидно клубното ръководство не е доволно от времето, което треньорският щаб прекарва на базата.

Любослав Пенев

Новата заповед е известна на Пенев още от 10-ти септември

Формата на Локомотив спадна в последните седмици, а новата заповед е била представена на Любо Пенев и екипа му още на 10-ти септември. В позицията си ръководството на Локомотив уточнява, че при неизпълнение на заповедта следват санкции.

"По повод днешните информации, появили се в медиите, желаем да внесем уточнение. Въвеждането на 8-часов работен ден важи само и единствено за треньорския щаб на представителния отбор на Локомотив", написаха от Локомотив.

Заповедта е сведена до знанието на наставниците още на 10-ти септември. При неизпълнение следват санкции по вътрешния правилник на клуба", допълват още от клуба.

ОЩЕ: Желание за оставки: Фенове на Локо Пловдив критикуваха Крушарски с редица факти и се учудиха на Любо Пенев

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес