Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Левски се възмути от цената на билетите за гостуването на Спартак Варна

27 август 2024, 18:05 часа • 1016 прочитания

Ръководството на Левски се възмути от високата цена на билетите за фенове на тима за предстоящото гостуване на Спартак Варна от седмия кръг на Първа лига. Както е известно, първоначално домакините пуснаха пропуските на цена от 20 лева, но след това ги увеличиха на 30.

Това решение на ръководството на Спартак не се хареса на шефовете на Левски, които днес излязоха със специална декларация, в която изразяват възмущението си. Според босовете на столичани „условията в секторите за гости не отговарят на обявената цена“.

Билетите скочиха от 20 на 30 лева

📢 „ПФК Левски“ изразява възмущението си от високите цени на билетите за наши привърженици в мача със „Спартак“ (Варна)...

Posted by ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI on Tuesday, August 27, 2024

„ПФК Левски изразява възмущението си от високите цени на билетите за наши привърженици в мача със Спартак (Варна) от 7-ия кръг на Първа лига на 31 август във Варна. Като ръководство считаме, че условията в секторите, определени за феновете на Левски, не отговарят на обявената цена. Ръководството на клуба проведе разговори с колегите си от Спартак (Варна) в опит да намали цените, които в рамките на 24 часа бяха вдигнати от 20 на 30 лева“.

„В отговор ръководството на клуба домакин аргументира увеличението на пропуските с по-високите разходи за охрана. Намираме този довод за крайно несъстоятелен с оглед на факта, че билетите за мачове с много по-сериозен брой публика като тези с ЦСКА-София са на тройно по-ниска цена“, написаха от Левски.

По-рано днес пък се заговори, че новак в Първа лига иска двама от Левски.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес