Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Левски се размина с доскорошен вратар на участник на Евро 2024

19 юни 2024, 12:05 часа
Реклама

Левски се размина с доскорошен вратар на един от участниците на Европейското първенство по футбол в Германия – Словения. Става въпрос за 26-годишния страж Жига Фрелих. Това разкриха колегите от „Котаспорт“.

Стражът е избрал офертата на Спартак Търнава

Според информациите ръководството на Левски е отправило оферта към Жига Фрелих, който до дни ще стане свободен агент, след като договорът му със словашкия Земплин Михаловче изтече. 26-годишният страж обаче е предпочел да избере предложението на Спартак Търнава.

Причината е, че е било по-изгодно финансово, а също така тимът ще играе в Лигата на конференциите. За последно Фрелих бе повикан в националния отбор на Словения за контролите с Хърватия и Катар през март 2022-ра.

Левски продължава да търси вратар

Левски пък ще продължи да търси нов вратар. Както е известно треньорът на „сините“ Станислав Генчев настоява тимът да привлече опитен страж, който да замени под рамката младия Пламен Андреев. Според различни информации в момента столичният гранд преговаря с още един вратар, който има солиден опит в словенското първенство.

Наскоро един от желаните от Левски вратари пое към Румъния.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес