Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Левски отрече за вътрешен конфликт в клуба, Станислав Генчев побесня заради "откровени лъжи"

25 август 2024, 15:53 часа • 2131 прочитания

Българският гранд Левски излезе с официална позиция, в която опровергава появили се информации за вътрешен конфликт в клуба между помощник-треньора Живко Миланов и футболиста Джавад ел Джемили. "Сините" са категорични, че информацията не отговаря на истината, а позиция по казуса изрази и старши треньорът Станислав Генчев.

Левски опроверга слуховете за конфликт между Живко Миланов и Ел Джемили

"Левскари, информацията за скандал по време на тренировка между помощник-треньора на Левски Живко Миланов и футболиста Джавад Ел Джемили, която бе публикувана в днешния брой на вестник „Мач Телеграф“ и разпространена от много интернет медии, категорично не отговаря на истината", написаха от Левски.

"Призоваваме Ви да не се доверявате на подобни неистини и „новини“, чиято цел е да се развали атмосферата в отбора в момент, в който любимият ни тим е на първо място в класирането и се ползва с безрезервната подкрепа на цялата синя общност", допълниха от клуба в съобщение на официалния си сайт.

Живко Миланов

Станислав Генчев се ядоса на "откровени лъжи"

Ето пък какво написа Станислав Генчев в личния си профил във Фейсбук: "Неделя е ден за почивка, но не и за злонамерени атаки към Левски явно! Дори със своите кривини отборът върви, клубът е стабилен, стадионите където играем - все по-пълни."

"Дали това ядосва някого, дали заради тия късни мачове няма с какво да се пълнят вестниците, не знам. Но е грозно да се пишат откровени лъжи! Телефонът ми загря от съобщения: "Вярно ли е"!? Не е вярно! 

Като човек, който е на всяка тренировка на Левски (нормално), би трябвало да знам, ако на някое от заниманията е имало "конфликт" като раздухания днес в медиите. Не е имало такъв. Гарантирам с името си!

Хубаво е и когато се пишат такива лъжи, някой да застава с името си. 

Така, както Левски застава с името си зад истинските новини за отбора - в сайта на клуба, в социалните мрежи. Следете тях, за да сте в крак с истинското синьо ежедневие. Хубава неделя, левскари!", завършва Генчев.

Левски записа нова победа в първенството през уикенда - този път над Хебър Пазарджик. "Сините" не бяха убедителни в играта си, а футболистите на Левски проявиха самокритичност въпреки положителния резултат.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес