Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Левски остава без нападател: Рикардиньо напуска "Герена"?

21 септември 2023, 15:24 часа
Реклама

Столичният футболен гранд Левски е заплашен да остане без нито един централен нападател. В момента единствената опция на тази позиция е Рикардиньо, но бразилският офанзивен футболист е силно желан от турски клубове, пише "Мач Телеграф".

Рикардиньо желан от турски клубове

На стадион "Георги Аспарухов" имат двама нападатели - Рикардиньо и Билал Бари. Вторият обаче лекува контузия и ще му трябват още няколко месеца за възстановяване, преди да се завърне в игра. Така на практика Рикардиньо е без реална алтернатива на върха на "синьото" нападение.

Рикардиньо

Левски може да остане без Рикардиньо през зимата

В Турция са очаровани от играта на Рикардиньо, както и на друг бразилец в Левски - Уелтън. Трансферният пазар обаче вече затвори, което означава, че до евентуална сделка може да се стигне най-рано през зимния трансферен прозорец.

Рикардиньо пристигна в Левски през миналата зима, като вече има 29 мача със синята фланелка, в които е отбелязал 13 гола и е направил 4 асистенции. Той е много важен за Николай Костов и заради способността му да упражнява агресивна преса срещу съперника.

В момента Левски работи усилено за подновяването на договорите на няколко играчи, като един от тях е и Андриан Краев, на когото предлагат двойно увеличение на заплатата.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес