Левски официално си прибра обратно Рамос

9651
Левски официално си прибра обратно Рамос
Снимка: БГНЕС

Кристовао Рамос ще играе за Левски до края на сезона.

Юношата на Порто, който за последно игра в турския Коняспор, но разтрогна контракта си по взаимно съгласие, ще бъде картотекиран в следващите дни. Той обаче едва ли ще вземе участие при гостуването на Локомотив (София) в мач от 25-ия кръг на "А" група. Столичното дерби ще се играе петък, 28 февруари, на стадиона в квартал "Надежда".

Левски си връща Рамос за 3 месеца

Бившият футболист на Левски Кристовао Рамос се завръща на "Герена". Португалецът ще подпише договор до края на настоящия сезон. Всичко ...

Това ще е втори престой на 30-годишният Рамос на "Герена". Той носи екипа на Левски от зимата на 2012 до лятото 2013 г., като за този период изигра 46 мача, които вкара 6 гола. Най-запомнящият се момент е попадението му във вратата на ЦСКА, с което "сините" спечелиха с 1:0 в шампионатен сблъсък.

След резила срещу казахстанския Иртиш в Лига Европа той заедно с Дъстли Мулдер, Жоао Силва и Рамон Лопес бяха изгонени от тогавашния спортен директор Наско Сираков, като само холандецът по-късно беше реабилитиран.

През кариерата си Рамос е играл още за втория отбор на Порто, където има 98 двубоя с 18 гола, Пенафиел (11/0), Лейсоеш (8/0), АЕ Пафос (40/8) и Анортозис (58/7). За младежкия национален отбор на Португалия пък има 8 мача с 1 попадение, информира ТВ7.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ